Ett brev från Anastasia

Jag sitter här i sommarstugan, uppkrupen i soffan och läser brev skrivna av medlemmar ur den sista ryska tsarfamiljen. Just nu läser jag brev skrivna 1913 och jag skrattar högt åt ett brev skrivet av Anastasia - ett brev som jag absolut måste publicera! Brevet skrevs den 8 maj 1913 av storfurstinnan Anastasia Nikolaievna och skickades till hennes far, tsar Nikolai II, som för tillfället var bortrest. Brevet är översatt från engelska till svenska av mig.

Kära pappa!
Jag vill att du ska komma hem! Min mattelektion har precis slutat. Jag tycker att jag gjorde ganska bra ifrån mig. Vi skall snart till sjuksköterskeskolan. Jag är på mycket bra humör! Det regnar idag och det är ganska mulet. Jag sitter i Tatianas rum och Tatiana och Olga är här. Jag försöker att föda upp maskar men Olga säger att de stinker - det är inte sant! När du kommer hem så kommer jag att bada i ditt badkar! Jag hoppas att du inte har glömt den lilla historien som jag berättade för dig under vår promenad?!
Jag sitter och petar mig i näsan. Olga försökte slå mig men jag lyckades klara mig undan hennes hand. När du kommer hem så kommer jag att möta dig på stationen. Var glad och frisk!
Jag kramar ditt ansikte och din hand!

AnastasiaPostat av: Linnéa

Haha, Anastasia var så roligt! Jag har också läst en del brev från Romanov, mycket intressant! =)

2010-07-25 @ 20:24:05
URL: http://fantasygalen.blogg.se/
Postat av: Fotograf & Makeup artist Linda-Pauline

sv; men tackar<3

2010-07-25 @ 20:40:04
URL: http://lindapauline.se
Postat av: Leia ♥

Hihi, vilket roligt och gulligt brev! :D

Gillar att du har översatt det!

2010-07-25 @ 23:21:37
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Diana

Haha, även kungliga är mänskliga och petar näsan. :)

2010-07-25 @ 23:41:36
URL: http://decdia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: