Bröllopsvals

Jag har i mitt tjugoåriga liv sett tre olika kungliga bröllopsvalser och jag kan gå ed på att detta var den bästa valsen av de tre. Jag är fantastiskt imponerad av hela bröllopet, av arrangemanget, brudparet, gästerna, kläderna och SVT:s fantastiska produktion! Jag väljer att avsluta denna långa, intensiva och historiska dag på detta sätt! Jag önskar er en god natt och uppmanar er till att passa på att njuta av det bröllopsmontage som just nu visas i SVT. God natt!



Postat av: Diana

De var jätte duktiga! Sämst av de par jag sett var Alexandra och Joakim på den tiden det begav sig, det gick inte alls... :)

Såg du vad sprallig Kungen var, härligt att se!

2010-06-20 @ 01:07:04
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Helena

Helt fantastisk dag! Fantastiskt brudpar, gäster, kläder och ALLT! En historisk dag som jag endast missat ca 20-30 minuter av och jag ska alltid ha denna med i mitt hjärta :)

2010-06-20 @ 01:28:58
URL: http://helenasoas.blogspot.com
Postat av: Sara

sv: ja jag vet, många mamn pratar med tycker ju att det är löjligt...jag älskar monarkin och jag älskar bröllop, inte ofta man får se så mycket vackra klänningar och smycken på ett ställe, och verkligen inte ofta man får chansen att se ett så pampigt bröllop!

2010-06-20 @ 10:11:23
URL: http://sajo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: